Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Yazın Kamp Yapmak İsteyenler için Öneriler

21-05-2021 14:55
Yazın Kamp Yapmak İsteyenler için Öneriler

Yazın Kamp Yapmak İsteyenler için Öneriler

Onca koşuşturma arasında bahar ayları da geride kaldı ve beklediğimiz, iç ısıtan yaz mevsimi geldi! Bu yıl da gönlümüzce gezemeyeceğimiz, sosyal ortamlardan mümkün mertebe uzak kalacağımız bir yaz geçireceğiz. Ancak kampçıysanız yazın tatil yapmak harika! Her mevsimin kendine has özellikleri vardır. Her mevsim, kendi kuralını oluşturur. Kış aylarında kamp yapmanın, yaz aylarında kamp yapmanın ya da bahar aylarında kamp yapmanın ayrı zorlukları ya da avantajları vardır.

Kış mevsiminde kamp yapmayı seçtiğinizde çamur, kuru odun ve çadır için uygun zemin bulmak zor olabilir. Ya da yaz aylarında kene, yılan, çok sıcak bölgeler gibi nedenler ile kamp yeri bulmak sizleri zorlayabilir.

Evlere tıkılıp kaldığımız, sosyal ortamlardan uzak durmak zorunda kaldığımız, nefes almaya hasret kaldığımız kışın bitimini harika bir yaz kampı ile kutlayacaksanız doğru adrestesiniz. Eve Av olarak yazın kamp yapmak isteyenlere önerilerimizi derledik.

1. Doğru Zemini Seçin

Bir kamp kurmak için en önemli detaylardan birisi doğru zemin seçimidir. Seçeceğiniz zemin sizin konforlu bir kamp deneyimi yaşamanızı sağlayacaktır. Örneğin ağaçlardan dökülen kozalaklar, küçük taş parçacıkları, yeni yetişen otlar sizleri rahatsız edebilir. Bu nedenle kendinize uygun zemin yaratmak için portatif bir kamp küreği kullanabilirsiniz. Tabii doğaya zarar vermemek şartıyla!

2. Doğru Konumu Bulun

Çadırınızı her zaman doğru konuma kurmalısınız. Aksi halde başınıza istenmeyen birçok şey gelebilir. Özellikle bir kamp alanında değilseniz ve ıssız bölgeleri tercih ediyorsanız su kenarlarının yakınına kamp kurmamaya dikkat edin. Yabani hayvanların gece su kenarlarına inerek su ihtiyaçlarını karşıladığını unutmayın. Ya da kamp alanı için yayla, dağ gibi yüksek bölgeler tercih edecekseniz çadırın kapı yönünü doğu tarafına doğru konumlandırabilirsiniz. Bu güneş doğarken ısınmanızı sağlar.

3. En Güvenli Konumu Bulun

Kamp yapmak için en doğru konumu bulmalısınız. Bu doğru konum elbette güvenli bölgeleri de içeriyor. Unutmamalısınız ki yazın ayı, akrep, yılan, kene gibi yabani hayvanlar ormanlarda dolaşabilir. Bu nedenle kamp yapmak istediğiniz alanı mutlaka önceden araştırın.

Kamp alanınızı doğaçlama olarak seçiyorsanız da kızılçam ağacından toplayacağımız reçineleri ezerek toz haline getirin ve daha sonra çadırın etrafına serpin. Bu yöntem akrep, yılan ve kene gibi hayvanlardan sizleri koruyacaktır. Biber gazı ya da ayı gazı spreyi gibi ürünleri de yanınızda bulundurmanızda fayda var.

4. Doğru Kamp Malzemesi Seçin

Yazın kamp yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken bir diğer önemli nokta da doğru kamp malzemesi seçimidir. Örneğin uyku tulumunuz mevsime uygun olmalıdır. Ya da çadırınız mevsime uygun koşullara sahip olmalıdır.

Efe Av’ın birbirinden kaliteli ürün ve ürün seçenekleri kamp malzemeleri seçiminde her zaman sizinledir. Birçok kamp ve avcılık ürünlerini bulabileceğiniz Web sitemizde, bu yazımızda bahsettiğimiz tüm ürünleri kolaylıkla bulabilir, kolay ödeme ve güvenli teslimat özelliğimiz ile hemen kavuşabilirsiniz.

Avcılık ve kamp ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz, ürün çeşitliliği ile her tüketicinin sevgisini kazanan Efe Av, yaz kampınızda sizinle olsun! Ürün seçeneklerimizi görmek ve en uygun fiyatlarla satın almak için web sitemizdeki kategorileri inceleyebilir ve size en uygun ürünü seçebilirsiniz.

Kendinizi Özgürlüğe Bırakın

Kamp yapmak doğa tutkunları için eşsiz bir keyif! Şimdi bu keyfi yazın en güzel havasında yaşamak isterseniz, hemen hazırlanın. İşe nereden başlamalı, neler seçilmeli, en zaruri kamp malzemeleri nelerdir gibi sorulara cevap verdiğimiz diğer yazılarımızı da inceleyebilirsiniz. Birbirinden güzel ve özel markaları bir araya getiren, başka hiçbir yerde bulamayacağınız kaliteli ürünleri sizlere sunan Efe Av ile yaz kampı önerilerini dikkate alın, kampın tadını çıkarın!

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.