Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Mutlaka Sahip Olmanız Gereken Bıçaklar

20-04-2021 03:09
Mutlaka Sahip Olmanız Gereken Bıçaklar

Mutlaka Sahip Olmanız Gereken Bıçaklar

 

Bıçaklar çeşitli özelliklere sahip olarak üretilmekte ve her ürün için farklı olarak sizlere sunulmaktadır. Yemek yapan herkes bilir ki tek bir bıçak asla yetmemekte çeşitli amaçlarla hazırlanan bıçaklara mutlaka ihtiyaç duyulmaktadır.

Yemek hazırlarken ve yemek yerken bıçak çok önemlidir. Bıçağın her zaman kaliteli ve dayanıklı olması beklenir. Bıçak seçimi mutfakta birçok şeyi değiştirir. Öyle ki daha istekli yemek yapmanız kullandığınız bıçak ile mümkündür. Mutfaktaki en önemli yardımcı kuşkusuz ki bıçaktır. Bıçaklar farklı özelliklere sahip olarak üretilmekte ve her ürün için ayrılmaktadır. İyi bıçak seçmek yemek yapma sürenizin kısalmasından tutun da yemeğinizin lezzetine değin birçok özelliği etkiler. Bıçak seçimi, hazırlamak istediğiniz yemek ne olursa olsun çok önemlidir. Öyle ki bıçaklar kestikleri malzeme kadar çeşitli ve farklı özelliklere sahiptir. Bıçakların özellikleri, boyutları, ağız biçimi ve kesici kenarları birbirlerinden tamamen farklıdır. Söz konusu bu farklılıklar da hangi bıçağın ne amaç için ideal olduğunu belirlemekte ve en doğru seçimi yapmak için ayırıcı olmaktadır.

Yemek yaparken en değerli yardımcılarınız olan bıçakları iyi kesen, kaliteli, çabuk körelmeyen ve paslanmayan ürünlerden seçmeniz gerekir. Bu adım bir bıçak seçerken olmazsa olmazdır. Peki, mutlaka sahip olmanız gereken bıçaklar hangileridir? Hangi bıçakları almanız gerekir? Bıçak alırken nelere dikkat etmelisiniz? Efe Av bıçaklarından hangisi sizler için uygundur?

Bıçağı İyi Tanıyın

 

Mutlaka almanız gereken bıçaklar listesinden önce bilmeniz gereken ilk şey alacağınız bıçağı iyi tanımaktadır. Bu bıçaklar ile ne yapabilirsiniz, hangi bıçak hangi şekilde işinize yarar, bıçaktan beklentiniz nedir? Bu gibi soruların cevabını bulabilmek için ürünlerin açıklama kısmını okuyabilirsiniz. Efe Av sizlere birbirinden farklı marka ve modelde bıçak sunar. Her bıçak, her marka birbirinden farklıdır ve özel olarak üretilmiştir. Peki, mutlaka almanız gereken bıçaklar hangileridir?

1.Şef Bıçağı

Şef bıçağı, farklı model ve boyutlarıyla Efe Av’da yer almaktadır. Efe Av’ın en kaliteli markalardan oluşturduğu şef bıçakları, kolay tutuşlu saplara ve ideal keskinliğe sahiptir. Şef bıçağı kullanarak birçok şey yapabilmeniz mümkündür. Bu bıçağı alırken mutlaka iyi bir markaya yönelmelisiniz. Efe Av, sizlere en kaliteli şef bıçaklarını sunar.

2.Santoku Bıçak

Santoku diye bilinen ve klasik şef bıçaklarına nazaran eğimi daha düşük olan bu bıçaklar mutfakların vazgeçilmezidir. Bu ürünler kesme tahtasına daha dik inmekte ve özellikle de yeşilliklerin kıyılmasında harika performans sergilemektedir. Siz de incecik sebze dilimlemek istiyorsanız mutlaka Santoku bıçak edinmelisiniz. Efe Av size en kaliteli santoku bıçaklarını sunar.

3.Soyma Bıçağı

Soyma bıçağı meyve, sebze gibi ürünlerin soyulmasından tutun da sosis sucuk gibi şarküteri ürünlerinin soyulmasına kadar kullanılan ürünlerdir. Bir mutfakta olmazsa olmaz bir bıçak çeşididir. Bu nedenle Efe Av sizlere en kaliteli soyma bıçağı ürünlerini sunar.

4.Ekmek Bıçağı

Ekmek bıçağı mutfağın adeta demirbaşı sayılmakta ve tırtıklı yüzeyi ile birçok üründe kullanılmaktadır. Bu nedenle bu ürünü edinmeniz birçok nedenden dolayı akıllıca olacaktır. Ekmek bıçağının da eldeki dengesi, ağırlığı ve tutuşu oldukça önemlidir. Efe Av sizlere en kaliteli ekmek bıçağını sunmaktadır. Efe Av’ın satışını gerçekleştirdiği ekmek bıçakları orta aralıkta dişlere sahiptir ve keskindir.

5.Kasap Bıçağı

Kasap bıçağı, et kesmek için özel olarak hazırlanmış bıçaklardır. Bu bıçaklar 20 cm’den daha büyüktür ve keskindir. Ete yapacağınız sert vuruşlar için kalın ve güçlüdür. Mutfağınızda mutlaka bulunması gereken bir bıçak türüdür.

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.