Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kampa Gidiyoruz

01-07-2021 12:53
Kampa Gidiyoruz

Kampa Gidiyoruz

Evlere tıkılıp kaldığımız, sosyal ortamlardan uzak durmak zorunda kaldığımız, nefes almaya hasret kaldığımız günlerin bitimini harika bir kamp ile kutlayalım ve kampa gidelim! Siz de kampa gitmek istiyor, lokasyon ve ürün seçimi konusunda kararsız kalıyorsanız doğru adrestesiniz. Efe Av olarak bu yazımızda hep beraber kampa gidiyoruz!

Nereden Başlamalı?

Kamp yapmak doğa tutkunları için eşsiz bir keyif! Şimdi bu keyfi yazın en güzel havasında yaşamak isterseniz, hemen hazırlanın. İşe nereden başlamalı, neler seçilmeli, en zaruri kamp malzemeleri nelerdir gibi sorulara cevap verdiğimiz diğer yazılarımızı da inceleyebilirsiniz. Avcılık ve kamp ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz, ürün çeşitliliği ile her tüketicinin sevgisini kazanan Efe Av, her zaman sizinle olsun! Ürün seçeneklerimizi görmek ve en uygun fiyatlarla satın almak için web sitemizdeki kategorileri inceleyebilir ve size en uygun ürünü seçebilirsiniz.

Birbirinden güzel ve özel markaları bir araya getiren, başka hiçbir yerde bulamayacağınız kaliteli ürünleri sizlere sunan Efe Av önerilerini dikkate alın, kampın, doğanın ve avcılığın tadını çıkarın! İşe nereden başlamalı, neler seçilmeli, en zaruri kamp malzemeleri nelerdir gibi sorulara cevap verdiğimiz diğer yazılarımızı da inceleyebilirsiniz.

İstanbul İçi Kamp Yapalım

İstanbul’da yaşıyor ve yakın bölgelerde eşsiz bir kamp kurmak mı istiyorsunuz?

1. Kumköy Kilyos Kamp Alanı

Kumköy Kilyos kamp alanı, nerede kamp yapabilirim sorunuza adeta yanıt veriyor. Kumköy Kilyos kamp alanı, İstanbul’un Karadeniz kıyısı Sarıyer ilçesine bağlı bir yer. Kilyos hem deniz tatili hem de çadır kampı yapabileceğiniz eşsiz ve harika bir yer. Şehir merkezine yaklaşık olarak 40 km olan güzel bir kamp alanı.

2. Balaban Gölü (Duru Göl) Kamp Alanı

Balaban Gölü İstanbul’un Arnavutköy ilçesi sınırlarında yer alan eşsiz bir mekan. Karadeniz’e kıyı sayılabilecek bir konumda yer alan ve doğanın kalbinde bulunan ancak şehre yaklaşık 90 km uzaklıkta olması ile kolay ulaşım imkanı sunan bir yer.

Balaban Gölü’ne ulaşımınızı Avrupa yakasından Arnavutköy, Örencik istikametine giden toplu taşımalarla da yapabilirsiniz. Ayrıca kişisel aracınız ile D020 karayolu kullanarak Kestanelik ve Örencik istikametini takip ederek buraya varabilirsiniz.

Ülkemizdeki En Güzel Kamp Alanlarına Gidelim

Ülkemizdeki en güzel kamp alanlarını merak ediyor ve hangisini seçeceğinize karar veremiyor musunuz?

1. Kaçkarlar / Rize

Rize’de yer alan Kaçkarlar eşsiz bir kamp alanı sunuyor. Benzersiz bir kamp alanı olarak seçebileceğiniz bu yerde keyifle vakit geçirebilirsiniz.

2. Borçka Karagöl / Artvin

Karadeniz’in eşsiz doğasına kim hayran değil ki? Borçka'yla arasında 25 km mesafe bulunana Karagöl harika bir kamp alanıdır. En güzel kamp alanlarından biri olan Karagöl’e Borçka Macahel yolundan sonra Karagöl yoluna saparak ulaşabilirsiniz.

1. İğneada Longoz Ormanları / Kırklareli

Kırklareli’de yer alan İğneada eşsiz bir kamp alanıdır. İğneada Longozu, kumsalıyla, güneşiyle, birçok doğa sporuna verdiği imkanlarla kamp yapılabilecek muhteşem bir alan!

Kamp Malzemelerini Nereden Alacağım?

Efe Av’ın birbirinden kaliteli ürün ve ürün seçenekleri kamp malzemeleri seçiminde her zaman sizinledir. Birçok kamp ve avcılık ürünlerini bulabileceğiniz Web sitemizde, bu yazımızda bahsettiğimiz tüm ürünleri kolaylıkla bulabilir, kolay ödeme ve güvenli teslimat özelliğimiz ile hemen kavuşabilirsiniz.

Avcılık ve kamp ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz, ürün çeşitliliği ile her tüketicinin sevgisini kazanan Efe Av, yaşamın her alanında sizinle olsun! Ürün seçeneklerimizi görmek ve en uygun fiyatlarla satın almak için web sitemizdeki kategorileri inceleyebilir ve size en uygun ürünü seçebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.