Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

Kamp Çantası Nasıl Seçilir?

17-04-2021 21:14
Kamp Çantası Nasıl Seçilir?

Kamp Çantası Nasıl Seçilir?

 

Sırt çantası bir kampçının adeta olmazsa olmazıdır. Yalnızca kamplarda değil seyahatlerde de bir gezginin en rahat ettiği üründür. Valizlere nazaran çok daha taşınır. Kamp yapmaya karar verdiğiniz ilk anda satın almanız gereken şey sırt çantasıdır. Tüm eşyalarınızı taşıyabilecek güçte ve sığdırabileceğiniz boyutta bir çantaya ihtiyacınız vardır. Üstelik çantanın rahat taşınması, sırt ve belinizi rahatsız etmemesi gerekir. Bunun için de bazı ayrıntılara dikkat etmelisiniz.

Kamp çantası seçerken daha rahat ve konforlu taşıma için dağcı sırt çanta modellerine bakmanız gerekir. Bu tip çantalar birçok ürünü içine sığdırabileceğiniz genişliktedir. Ayrıca kolay taşınan ergonomik bir yapıya sahiptir. Çeşitli bölmeleri ile birçok ürünü yanınıza almanızı sağlar. Efe Av sizlere birbirinden kaliteli ve ergonomik çanta modelleri sunar. Peki, kamp çantası seçerken nelere dikkat edilir? Hangi sırt çantası size göre? Kamp çantası modelleri nelerdir?

Kamp Çantası Seçimi

 

Kamp çantası seçimi kolay gözükse de bir hayli zorlayıcıdır. İlk olarak nasıl bir çanta istediğinize karar vermelisiniz. Daha rahat ve konforlu taşıma için kamplarda valiz gibi modeller yerine dağcı sırt çantaları önerilmektedir.

Sırt çantası seçiminde dikkat etmeniz gereken bazı ayrıntılar vardır. Örneğin sizin ihtiyacınız olan hacim nedir? Unutmamalısınız ki bu çantalar hacme göre boyutlandırılır. Size en uygun kamp çantasını seçmek işlerinizi kolaylaştıracaktır. Örneğin 2 geceye kadar olan kamplarınızda 30 - 50 L tercih ederken; 5 geceye kadar olan kamplar için 50 L'nin üzerinde olan çantalar sizler için yeterli olacaktır.

Daha uzun olan ve çok daha ekipmanla gideceğiniz kamplar için ise 70 L kapasiteye sahip modeller bulunmaktadır. Bu ürünler bu tip durumlarda en idealidir. Ancak unutulmamalıdır ki fazla hacme sahip çantalar daha ağırdır ve daha çok eşya almaya sizi iter. Bu da gerçekten ihtiyaç olmayan eşyaları yanınıza almanıza neden olabilir.

Sırt Çantanızın Bölmeleri

 

Kamp için sırt çantası seçerken sırt çantasının bölmelerine dikkat etmelisiniz. Sırt çantasında bulunan saklama torbaları, dolgular, havalandırma yuvaları ve diğer detaylar modele göre değişkenlik göstermektedir. Her sırt çantasında bu özellikle değişmekte her modelde bambaşka seçenekler kullanıcıya sunulmaktadır. Sırt çantası seçerken bu çanta hangi alanlarda kullanacağınızı belirlemelisiniz. Örneğin, kamp dışında kullanabileceğiniz bir çanta hafif bir sırt çantası olabilir. Bu çantalarda yer alan 2 ya da 3 gözlü bölmeler size yeterli gelecektir.

Vücudunuza Uygun Sırt Çantası Seçin

 

Kamp için sırt çantası seçerken vücut ve kalçalarınıza uygun modeller seçmelisiniz. Aksi halde ergonomik bir sırt çantası olmayacak ve taşımakta zorluk çekeceksiniz. Bunun için de ölçülerinize uyan bir sırt çantası almalı ve taşıma sırasında rahat etmelisiniz. Sırt çantanız ile mükemmel uyumu yakalayabilmek için sırtınızı boyun bölgesinden kalça üstüne kadar ölçebilir ve sırt çantanızı bu ölçülere uygun olarak seçebilirsiniz.

Dış Koşullardan Etkilenmeyen Modeller Tercih Edin

 

Kamp için sırt çantası seçerken yağmur geçirmeyen, ısı ve ışıktan etkilenmeyen modeller seçerek çok daha konforlu bir alan yaratmanız mümkündür. Bu ürünler her koşulda çantanızda ürünleri koruyacak ve kamp keyfinizi ikiye katlayacak.

Efe Av birbirinden kaliteli ürün ve ürün seçenekleri ile her zaman sizinledir. Birçok kamp ürününü en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz, ürün çeşitliliği ile her kamp severin sevgisini kazanan Efe Av tüm kamplarınızda ve seyahatlerinizde sizinle olsun! Ürün seçeneklerimizi görmek ve en uygun fiyatlarla satın almak için web sitemizdeki kategorileri inceleyin, size en uygun ürünü seçerek keyifli zaman geçirmeye şimdiden başlayın.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.