Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

İstanbul ve Çevresinde Nerede Kamp Yapabilirim

28-05-2021 09:37
İstanbul ve Çevresinde Nerede Kamp Yapabilirim

İstanbul ve Çevresinde Nerede Kamp Yapabilirim?

Kamp yapmaya karar verdiniz. En güzel yeri bulmak istiyorsunuz. Daha önce defalarca kamp yaptınız ya da ilk kez kamp yapacaksınız. Doğru ve en güzel yere bir türlü karar veremediniz. Doğru adrestesiniz! Efe Av tarafından hazırlanan bu yazıda nerede kamp yapabilirim sorusuna cevap bulacak, hemen ekipmanlarınızı hazırlayıp yola çıkmak isteyeceksiniz.

Efe Av’ın birbirinden kaliteli ürün ve ürün seçenekleri kamp malzemeleri seçiminde her zaman sizinle! Birçok kamp ve avcılık ürünlerini bulabileceğiniz Web sitemizde, aşağıda yer alan kamp alanlarında kullanabileceğiniz tüm ürünleri kolaylıkla bulabilir, kolay ödeme ve güvenli teslimat özelliğimiz ile hemen kavuşabilirsiniz.

Avcılık ve kamp ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz, ürün çeşitliliği ile her tüketicinin sevgisini kazanan Efe Av, her zaman sizinle olsun! Ürün seçeneklerimizi görmek ve en uygun fiyatlarla satın almak için web sitemizdeki kategorileri inceleyebilir ve size en uygun ürünü seçebilirsiniz.

1. Kumköy Kilyos Kamp Alanı

Kumköy Kilyos kamp alanı, nerede kamp yapabilirim sorunuza adeta yanıt veriyor. Kumköy Kilyos kamp alanı, İstanbul’un Karadeniz kıyısı Sarıyer ilçesine bağlı bir yer. Kilyos hem deniz tatili hem de çadır kampı yapabileceğiniz eşsiz ve harika bir yer. Şehir merkezine yaklaşık olarak 40 km olan güzel bir kamp alanı.

 

2. Balaban Gölü (Duru Göl) Kamp Alanı

Balaban Gölü İstanbul’un Arnavutköy ilçesi sınırlarında yer alan eşsiz bir mekan. Karadeniz’e kıyı sayılabilecek bir konumda yer alan ve doğanın kalbinde bulunan ancak şehre yaklaşık 90 km uzaklıkta olması ile kolay ulaşım imkanı sunan bir yer.

Balaban Gölü’ne ulaşımınızı Avrupa yakasından Arnavutköy, Örencik istikametine giden toplu taşımalarla da yapabilirsiniz. Ayrıca kişisel aracınız ile D020 karayolu kullanarak Kestanelik ve Örencik istikametini takip ederek buraya varabilirsiniz.

 

3. Sazlı Bosna Gölü Kamp Alanı

Sazlı Bosna Gölü, Arnavutköy sınırları içerisinde yer alan harika bir kamp alanıdır. Sazlıbosna Gölü, kolay ulaşımı ile de dikkat çekiyor. Şehir merkezine yaklaşık 45 km uzaklıkta bulunan Sazlı Bosna Gölü kamp alanına Arnavutköy üzerinden kolayca ulaşım sağlayabilir ve ücretsiz kamp yapabilirsiniz.

4. Darlık Barajı Kamp Alanı

Darlık Barajı, Şile sınırları içerisinde yer alıyor. Ulaşım için Ümraniye-Çekmeköy yolunu takip edebilir ve Şile yolu üzerinde Hüseyinli kavşağından Üvezli’ye saparak kolaylıkla bu eşsiz doğaya kavuşabilirsiniz.

5. Kaptanın Mezarı Kamp Alanı

Kaptanın Mezarı Kamp Alanı, Beykoz’un Karadeniz kıyılarındaki Riva bölgesinde bulunuyor. Bu eşsiz kamp yeri şehir merkezine yaklaşık 40 km mesafede yer alıyor ve sizlere ideal bir sessizlik sunuyor!

6. Bozhane Köyü Kamp Alanı

Bozhane Köyü, İstanbul’un Beykoz ilçesinde yer alan, doğası ile iç ısıtan bir kamp alanı. Bozhane Köyü’ne Alemdağ (Nişantepe) yol ayrımından ya da Şile yolunun 7. Kilometresinden saparak ulaşmanız mümkün.

7. Karacaköy Kamp Alanı

İstanbul’a 83 km uzaklıkta yer alan Karacaköy Kamp Alanı, Şile’den 24 km ilerleyince karşınıza çıkan benzersiz bir köy! Yeşilliklerin içinde harika bir gölete sahip bu köye hemen gelebilir be dilediğinizce kamp kurabilirsiniz.

8. Mamatra Koyu Kamp Alanı

Mamatra Koyu Kamp Alanı, Çatalca’da bulunuyor ve şehir merkezine yalnızca 110 km uzaklıkta. Siz de burada kamp yapmayı çok seveceksiniz.

İstanbul’un En Harika Ücretsiz Kamp Alanları

Yukarıda saydığımız alanlara giderek hem şehir içinde hem de şehre uzak, sakin bir noktada kamp yapabilirsiniz. Web sitemizde, aşağıda yer alan kamp alanlarında kullanabileceğiniz tüm ürünleri kolaylıkla bulabilir, kolay ödeme ve güvenli teslimat özelliğimiz ile hemen kavuşabilirsiniz

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.