Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

En Kaliteli Fener Modelleri

22-06-2021 15:27
En Kaliteli Fener Modelleri

En Kaliteli Fener Modelleri

 

Fener, içerisinde bir ışık kaynağı bulunan, dışı cam ve benzeri saydam bir maddeden yapılmış, türlü biçimlerde olabilen aydınlatma araçlarının genel adıdır. Bu ürünler elde taşınabilen, pil ile çalışan ergonomik ürünlerden oluşur. Her el fenerinin kendine has özellikleri bulunur.

El fenerleri, amaç ve kullanım alanına göre değişkenlik gösterir. Birçok el feneri modeli bulunur. Efe Av sizlere amaçlarına ve kullanım alanlarına göre değişkenlik gösteren birbirinden kaliteli el feneri modelleri sunar. Siz de en uygun el feneri modellerini arıyor ve hangi fenerin en kaliteli olduğuna karar veremiyor musunuz? En kaliteli el feneri modelleri hangileridir? Hepsi yazımızda.

1. Led Lenser XEO 19R 2000 Lümen Full Set Kafa Feneri ( Siyah )

2000 Lümene sahip Led Lenser XEO 19R 2000 Lümen min. 200 lümene sahiptir. Yalnızca 193 Gram ağırlığına sahip bu ürün şarj edilebilirdir.

2. Ledlenser iF4R Projektör Şarjlı 2500 Lümen Fener

2500 Lümene sahip Ledlenser iF4R Projektör Şarjlı 2500 Lümen Fener min. 200 lümene sahiptir. 1060 Gram ağırlığına sahip bu ürün şarj edilebilirdir ve pil türü 1x Li-on bataryadır.

3. Olight Baton Pro 2000 Lümen El Feneri

Olight Baton Pro 2000 Lümen El Feneri en kaliteli fener modellerinden yalnızca bir tanesidir. Lümen el feneri seçiminde seçiminde son derece önemli bir özelliktir.

Olight Baton Pro 2000 Lümen El Feneri size her zaman rahat kullanım imkanı sunmakta ve ana düğmesi ile cebinizde ya da çantanızda kendiliğinden çalışması engellenmektedir. Düşük profilli çalışma prensibi ile ideal seçimdir. Olight Baton Pro 2000 Lümen El Feneri ergonomik bir üründür ve su geçirmez.

4.Led Lenser MT18 ( 3000 Lümen ) El Feneri

Led Lenser MT18 ( 3000 Lümen ) El Feneri, avlanma, balık tutma ve kamp gezisi gibi alanlarda tercih edilen en kaliteli fener modelleri arasında yer alır.

Led Lenser MT18 ( 3000 Lümen ) El Feneri pil durumu göstergesi ile sizlere mevcut güç düzeylerini göstermekte ve piliniz tükenmek üzere olduğunda sizi uyararak her zaman hazırlıklı olmanıza yardımcı olmaktadır Maksimum 3000 lümene sahip olan bu ürün min. 30 lümen gücüne sahiptir.

El Feneri Ürünleri ve En Kaliteli Modeller Efe Av’da

Efe Av’ın birbirinden kaliteli ürün ve ürün seçenekleri el feneri seçiminde her zaman sizinledir. Birçok kamp ve avcılık ürünlerini bulabileceğiniz Web sitemizde, bu yazımızda bahsettiğimiz tüm ürünleri kolaylıkla bulabilir, kolay ödeme ve güvenli teslimat özelliğimiz ile hemen kavuşabilirsiniz.

Avcılık ve kamp ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz, ürün çeşitliliği ile her tüketicinin sevgisini kazanan Efe Av, her zaman sizinle olsun! Ürün seçeneklerimizi görmek ve en uygun fiyatlarla satın almak için web sitemizdeki kategorileri inceleyebilir ve size en uygun ürünü seçebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.