Hoş Geldiniz
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
Henüz Üye Değil Misiniz?
Kolayca üye olabilirsiniz!

En Güzel 10 Kamp Alanı

20-05-2021 15:23
En Güzel 10 Kamp Alanı

En Güzel 10 Kamp Alanı

 

En güzel kamp alanlarını bulmak istiyor ancak bu konuda zorlanıyor musunuz? Daha önce defalarca kamp yaptınız ya da ilk kez mi kamp yapacaksınız? Doğru ve en güzel yere bir türlü karar veremediyseniz doğru adrestesiniz! Efe Av tarafından hazırlanan bu yazıda nerede kamp yapabilirim sorusuna cevap bulacak, hemen ekipmanlarınızı hazırlayıp yola çıkmak isteyeceksiniz. Efe Av sizlere en güzel kamp alanlarını listeledi!

1. Yedi Göller Milli Parkı

Yedi Göller Milli Parkı özellikle de son yıllarda sosyal medyada sıklıkla karşılaştığımız bir yer. Bolu sınırları içerisinde yer alan Yedigöller Milli Parkı, en ideal kamp alanlarından birisidir. Doğanın içerisinde yer alan bu park, özellikle de kampçılığa yeni başlayanlara tavsiye ediliyor.

2. İnbükü Orman Kampı / Marmaris

Marmaris’te yer alan ve 140 çadır kapasitesine sahip olan bölgede yalnızca çadır değil, karavanlara da yer var! İnbükü Orman Kampı alanını siz de çok seveceksiniz. İnbükü’nde balık avlayabilir, denize girebilir ya da bisiklete binebilirsiniz.

3. Kelebekler Vadisi / Ölüdeniz

Fethiye'de yer alan en güzel mekanlardan birisi de Kelebekler Vadisi’dir. Kelebekler Vadisi'nde çadır kapasitesi yaklaşık olarak 125’tir ve burası hemen herkes tarafından sevilir. Çadırda ya da çevredeki bungalovlarda kalabilirsiniz.

4. Yazılı Kanyon / Isparta

Yazılı Kanyon bir başka güzel kamp alanlarından birisidir. Isparta il sınırları içerisinde yer alan Yazılı Kanyon’da rahatlıkla kamp yapabilirsiniz. Çevresinde birçok işletme bulunan bu alandan fonksiyonel olarak yararlanabilirsiniz.

 

 

5. İğneada Longoz Ormanları / Kırklareli

Kırklareli’de yer alan İğneada eşsiz bir kamp alanıdır. İğneada Longozu, kumsalıyla, güneşiyle, birçok doğa sporuna verdiği imkanlarla kamp yapılabilecek muhteşem bir alan!

6. Salda Gölü / Burdur

Salda Gölü, Burdur’da yer alan, beyaz kumları, eşsiz suyuyla kalpleri ısıtan bir yer. Salda Gölü’nün hemen kıyısına çadırınızı kurabilir ya da ormanlık alana yerleşebilirsiniz.

7. Torkul Gölü / Düzce

Torkul Gölü, şehre yaklaşık 30 km. mesafede bulunan benzersiz bir kamp alanıdır. Torkul yaylası ve göleti kamp yapmak isteyenler için harika bir seçimdir.

8. Kaçkarlar / Rize

Rize’de yer alan Kaçkarlar eşsiz bir kamp alanı sunuyor. Benzersiz bir kamp alanı olarak seçebileceğiniz bu yerde keyifle vakit geçirebilirsiniz.

9. Borçka Karagöl / Artvin

Karadeniz’in eşsiz doğasına kim hayran değil ki? Borçka'yla arasında 25 km mesafe bulunana Karagöl harika bir kamp alanıdır. En güzel kamp alanlarından biri olan Karagöl’e Borçka Macahel yolundan sonra Karagöl yoluna saparak ulaşabilirsiniz.

10. Adrasan / Antalya

Antalya’da yer alan Adrasan, doğanın kalbinde yer alan en güzel kamp alanlarından birisidir. Birçok tesisin de yer aldığı Adrasan’ı siz de çok seveceksiniz.

En Güzel Kamp Alanlarına En Güzel Kamp Malzemeleri

Efe Av’ın birbirinden kaliteli ürün ve ürün seçenekleri kamp malzemeleri seçiminde her zaman sizinle! Birçok kamp ve avcılık ürünlerini bulabileceğiniz Web sitemizde, aşağıda yer alan kamp alanlarında kullanabileceğiniz tüm ürünleri kolaylıkla bulabilir, kolay ödeme ve güvenli teslimat özelliğimiz ile hemen kavuşabilirsiniz.

Avcılık ve kamp ürünlerini en uygun fiyatlarla bulabileceğiniz, ürün çeşitliliği ile her tüketicinin sevgisini kazanan Efe Av, her zaman sizinle olsun! Ürün seçeneklerimizi görmek ve en uygun fiyatlarla satın almak için web sitemizdeki kategorileri inceleyebilir ve size en uygun ürünü seçebilirsiniz.

 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.